OneXS Mobiel
OneXS maakt mobiel bellen voor ondernemers weer leuk. Heldere abonnementen met eerlijke tarieven en 1.000 minuten onderling gratis bellen met collega's.
OneConnect for Microsoft Lync
Dankzij de door Microsoft gecertificeerde OneConnect SIP Trunk kunt u zonder extra investeringen Microsoft Lync oplossing naadloos aansluiten op het betrouwbare OneXS VoIP netwerk.
OneXS Hosted Telefonie
Met OneXS Hosted Telefonie investeert u niet in een dure telefooncentrale, maar neemt u een dienst af per werkplek per maand. U bent altijd up to date en bespaart tot 40% op uw gesprekskosten.
OneXS Direct Besparen
Met OneXS Direct Besparen bespaart u direct tot wel 40% zonder technische aanpassingen. Het enige verschil is een veel lagere factuur! En deze is ook nog eens een stuk duidelijker!
OneXS OneConnect SIP Trunk
Met een OneConnect SIP Trunk van OneXS kunt u nu ook voor uw externe telefoonverkeer profiteren van de voordelen van Voice over IP (VoIP).
OneXS Glasvezel
Een OneXStream glasvezelverbinding is hét startpunt om deze communicatiestromen te integreren in één betrouwbaar, veilig en kostenefficiënt netwerk.
Controleer uw postcode voor beschikbaarheid van onze diensten.
postcodehuisnr
30 januari 2014
Er is nu een nieuwe versie van de OneXS remote app beschikbaar voor iOS. In de vorige update kwamen er al mogelijkheden bij zoals conferenties, doorverbinden...
8 januari 2014
OneXS Mobiel klanten hebben vanaf nu toegang tot hun eigen klantomgeving, via mijnmobiel.onexs.com. Dit maakt het eenvoudiger om inzicht te krijgen in, ...
1 november 2013
De laatste maanden van 2013 staan bij OneXS in het teken van een reeks interessante introducties. Vandaag wordt de spits afgebeten door de volgende stap in o...