OneXS Mobiel
OneXS maakt mobiel bellen voor ondernemers weer leuk. Heldere abonnementen met eerlijke tarieven.
OneConnect for Microsoft Lync
Dankzij de door Microsoft gecertificeerde OneConnect SIP Trunk kunt u zonder extra investeringen Microsoft Lync oplossing naadloos aansluiten op het betrouwbare OneXS VoIP netwerk.
OneXS Hosted Telefonie
Met OneXS Hosted Telefonie investeert u niet in een dure telefooncentrale, maar neemt u een dienst af per werkplek per maand. U bent altijd up to date en bespaart tot 40% op uw gesprekskosten.
OneXS Direct Besparen
Met OneXS Direct Besparen bespaart u direct tot wel 40% zonder technische aanpassingen. Het enige verschil is een veel lagere factuur! En deze is ook nog eens een stuk duidelijker!
OneXS OneConnect SIP Trunk
Met een OneConnect SIP Trunk van OneXS kunt u nu ook voor uw externe telefoonverkeer profiteren van de voordelen van Voice over IP (VoIP).
OneXS Glasvezel
Een OneXStream glasvezelverbinding is hét startpunt om deze communicatiestromen te integreren in één betrouwbaar, veilig en kostenefficiënt netwerk.
Controleer uw postcode voor beschikbaarheid van onze diensten.
postcodehuisnr
18 augustus 2015
Zakelijke telefoniedienst Compleet is door IT Magazine WINMAG Pro onderscheiden met een MKB Proof Award. Compleet speelt succesvol in op de wensen van d...
11 augustus 2015
De providers, voor zakelijke vaste- en mobiele telefoniediensten en internet, Dean Connect en OneXS zijn beide overgenomen door DX Groep. DX Groep, die kortg...
5 augustus 2015
Vanaf vandaag biedt OneXS 3 nieuwe, aantrekkelijke mobiele abonnementen waarmee u onbeperkt belt naar vaste- en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Bov...